ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم:
فیله ماهی متوسط : 5 تکه
آرد سوخاری یا آرد نخودچی و یا آرد ذرت : به میزان لازم
زعفران یا رنگ خوراکی
روغن ذرت یا زیتون یا سویا
آبلیمو ، آب نارنج : 1 فنجان
پیاز : 2 عدد متوسط
تخم مرغ : 1 عدد بزرگ
مغز گردو : 2 قاشق غذا خوری
زیره : به میزان لازم
برنج به مقدار کافی
طرز تهیه :
برای
درست کردن ته چین ماهی تعدادی ماهی گوشتی شبیه شیر ، ماهر ، سنگسر و یا
ماهیان پرورشی تهیه کرده آنها را به صورت فیله در آورده بعد مقداری آرد
سوخاری یا آرد نخودچی و یا آرد ذرت را در ظرفی می ریزند . سپس به میزان
لازم زعفران یا رنگ مجاز خوراکی ، روغن ذرت یا زیتون یا سویا یا مایع ، یک
فنجان آبلیمو و یا آب نارنج ، پیاز رنده شده ، تخم مرغ که خوب زده شده
باشد به نحوی که سفید رنگ شده باشد مغز گردوی کوبیده و مقداری زیره را
درون ظرف ریخته و با هم مخلوط می کنند تا به صورت مایه ای تهیه شود . مایع
در جای خنک نگهداری شود . سپس برنج را به صورت چلو تهیه کرده و در ظرف
دیگر روغن می ریزند و داغ می کنند و به اندازه یک انگشت روی روغن برنج می
ریزند و پهن می کنند سپس فیله یا گوشت ماهی را روی برنج ها می چینند . اگر
ماهی زیاد باشد روی هم میگذارند . سپس مایه ای را که آماده کرده و کنار
گذاشته اند روی ماهیها می ریزند و بقیه برنج را داخل دیگ روی ماهی ها
سرازیر می کنند . و چلو ته چین ماهی را دم می دهند و روی دیگ سرپوش و دمکش
می گذارند تا در حرارت ملایمی دم بکشد وقتی برنج دم کشید و آماده شد ، آن
را درون ظرف ریخته و سرسفره می آورند.