ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم برای 4 نفر:
کره=100 گرم
روغن=1 قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=2 عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده=1 قاشق چایخوری
پودر کاری=2 قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته=1 قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده=1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
هل سبز درسته=3 عدد
دانه فلفل سیاه=3 عدد
ماست=3/2 پیمانه/150 میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
مرغ=8 تکه بدون پوست
آب=3/2 پیمانه
خامه کم چرب=3/2 پیمانه
برای تزئین:
گشنیز تازه-2 عدد فلفل سبز ریز شده
طرز تهیه:
1. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
2.
زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم
شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته
و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و
بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
3. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
4. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم.
5. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.
6. خامه را اضافه کرده و بمدت 10 تا 15 دقیقه دیگر می پزیم.
7. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.
نوش جان
از سایت آشپز آنلاین