ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم برای 4 نفر:
تن ماهی: 1 بسته
روغن زیتون بیبو: 1 فنجان
جعفری خرد شده: 1 فنجان یا 60 گرم
خامه: یک دوم فنجان
اسپاگتی غنی شده: 500 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
زیتون برای تزیین
طرز تهیه:
-1 روغن زیتون را با تن ماهی و جعفری مخلوط میکنیم تا نرم شود.
-2
سپس خامه را به این مخلوط اضافه و به هم میزنیم تا یکنواخت شود. بعد نمک
و فلفل و ادویهجات دلخواه را اضافه نموده و طعم آن را تست میکنیم.
-3 اسپاگتی را طبق دستور میپزیم. قابل ذکر است اسپاگتی نباید بیش از حد پخته و نرم شود.
-4
اسپاگتی را آبکش نموده، داخل قابلمه میریزیم و به آن کره اضافه
میکنیم. سپس قابلمه را روی حرارت میگذاریم و آنرا به هم میزنیم تا
کره آب شده و با اسپاگتی مخلوط شود، حال سس را به اسپاگتی افزوده و با دو
چنگال بزرگ آنها را مخلوط میکنیم.
-5 اکنون اسپاگتی را در 4 ظرف
گرم ریخته و آن را با زیتون و جعفری تزیین میکنیم و همراه با نان برشته
سرو میکنیم. <در صورت تمایل میتوان یک یا دو حبه سیر اضافه و یا به
جای جعفری ریحان مصرف نمود.>
لازانیــــا با سبـــــزیجــــــات
طرز تهیه:
بادمجان
را خوب بشویید و با پوست، مکعبی خرد کنید. در تابهای پیاز و سیر خرد شده
را با کمی روغن، تفت دهید و سپس بادمجان و قارچ ورقه شده را اضافه کنید.
کمی که تفت خورد، گوجهفرنگی را به صورت له درآورید و همراه با ربگوجه،
زنجبیل، نمک، فلفل و سبزیهای معطر اضافه کنید.
کمی که سبک شدند و آب آن تبخیر شد کنار بگذارید. لازانیا را در آب جوش پخته، قالبی را انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید.
سس سفید، شامل کره و آرد را کمی تفت داده و بعد شیر و نمک اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
در
ظرف مورد نظر، ابتدا از سبزیجات ریخته و بعد یک ورق لازانیا روی آن گذاشته
مقداری سس سفید روی آن میریزیم و مجدد یک ورق لازانیا میگذاریم. این
کار را چند مرتبه تکرار میکنیم. در آخرین لایه، سس سفید و پنیر رنده شده
میپاشیم و درون فر از قبل گرم شده، حدود یک ساعت میگذاریم تا روی آن
طلایی شود.
حرارت فر: دویست درجه سانتیگراد
برای کدبانوی ایرانی
اگر دیدید مرغهای داخل آب جوش، همیشه دیر پخته میشوند، از دفعه بعد،
چند ساعت پیش از پخت، مرغ را در آب سرد و سرکه بگذارید؛ چرا که گوشت آن
ترد و در نهایت خوشمزه خواهد شد.
بوی نامطبوع مرغ را میتوانید
به روش گفته شده از بین ببرید. لیموترش را به دو نیم تقسیم کنید، ابتدا
با آب، مرغ را بشویید و سپس با نمک و لیموترش، آن را مالش دهید، دیگر مرغ
بو نمیدهد، آنگاه میتوانید آن را در یخچال یا فریزر قرار دهید.
اگر میخواهید گوشت سفت را نرم کنید، روی همه قسمتهای آن مخلوطی از سرکه
و روغن زیتون بمالید و بگذارید، مدت دو ساعت به همان شکل بماند، سپس
میتوانید
گوشت را بپزید یا سرخ کنید.