تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

اسپاگتی غنی شده با تن ماهی

  مواد لازم برای 4 نفر:
    تن ماهی: 1 بسته
    روغن زیتون بی‌بو: 1 فنجان
    جعفری خرد شده: 1 فنجان یا 60 گرم
    خامه: یک‌ دوم فنجان
    اسپاگتی غنی شده: 500 گرم
    نمک و فلفل: به میزان لازم
    زیتون برای تزیین
    
    طرز تهیه:
    -1 روغن زیتون را با تن ماهی و جعفری مخلوط می‌کنیم تا نرم شود.
    -2 سپس خامه را به این مخلوط اضافه و به هم می‌‌زنیم تا یکنواخت شود. بعد نمک و فلفل و ادویه‌جات دلخواه را اضافه نموده و طعم آن را تست می‌‌کنیم.
    -3 اسپاگتی را طبق دستور می‌‌پزیم. قابل ذکر است اسپاگتی نباید بیش از حد پخته و نرم شود.
    -4 اسپاگتی را آبکش نموده، داخل قابلمه می‌‌ریزیم و به آن کره اضافه می‌‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت می‌‌گذاریم و آنرا به هم می‌‌زنیم تا کره آب شده و با اسپاگتی مخلوط شود، حال سس را به اسپاگتی افزوده و با دو چنگال بزرگ آنها را مخلوط می‌‌کنیم.
    -5 اکنون اسپاگتی را در 4 ظرف گرم ریخته و آن را با زیتون و جعفری تزیین می‌‌کنیم و همراه با نان برشته سرو می‌‌کنیم. <در صورت تمایل می‌‌توان یک یا دو حبه سیر اضافه و یا به جای جعفری ریحان مصرف نمود.>
    
    
    
    
    لازانیــــا با سبـــــزیجــــــات
    طرز تهیه:
    بادمجان را خوب بشویید و با پوست، مکعبی خرد کنید. در تابه‌ای پیاز و سیر خرد شده را با کمی روغن، تفت دهید و سپس بادمجان و قارچ ورقه شده را اضافه کنید. کمی که تفت خورد، گوجه‌فرنگی را به صورت له درآورید و همراه با رب‌گوجه، زنجبیل، نمک، فلفل و سبزی‌های معطر اضافه کنید.
     کمی که سبک شدند و آب آن تبخیر شد کنار بگذارید. لازانیا را در آب جوش پخته، قالبی را انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید.
    سس سفید، شامل کره و آرد را کمی تفت داده و بعد شیر و نمک اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
    در ظرف مورد نظر، ابتدا از سبزیجات ریخته و بعد یک ورق لازانیا روی آن گذاشته مقداری سس سفید روی آن می‌‌ریزیم و مجدد یک ورق لازانیا می‌‌گذاریم. این کار را چند مرتبه تکرار می‌‌کنیم. در آخرین لایه، سس سفید و پنیر رنده شده می‌‌پاشیم و درون فر از قبل گرم شده، حدود یک ساعت می‌‌گذاریم تا روی آن طلایی شود.
    حرارت فر: دویست درجه سانتی‌گراد
    
    برای کدبانوی ایرانی
    اگر دیدید مرغ‌های داخل آب جوش، همیشه دیر پخته می‌‌شوند، از دفعه بعد، چند ساعت پیش از پخت، مرغ را در آب سرد و سرکه بگذارید؛ چرا که گوشت آن ترد و در نهایت خوشمزه خواهد شد.
    بوی نامطبوع مرغ را می‌‌توانید به روش گفته شده از بین ببرید. لیمو‌ترش را به دو نیم تقسیم کنید، ابتدا با آب، مرغ را بشویید و سپس با نمک و لیمو‌ترش، آن را مالش دهید، دیگر مرغ بو نمی‌‌دهد، آن‌گاه می‌‌توانید آن را در یخچال یا فریزر قرار دهید.
   اگر می‌‌خواهید گوشت سفت را نرم کنید، روی همه قسمت‌های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید، مدت دو ساعت به همان شکل بماند، سپس می‌‌توانید
     گوشت را بپزید یا سرخ کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد