تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

ناگفته های ازدواج های فامیلی

ازدواج های فامیلی خطر ابتلا بیماریهای قلبی را افزایش می دهد
یک متخصص قلب و عروق ازدواج خویشاوندی را عاملی مهم درایجاد بیماری مادرزادی قلبی اعلام کرد.
آریا مانی عضو مرکز تحقیقات دانشگاه ییل آمریکا و یکی از سخنرانان پنجمین کنگره قلب و عروق, در گفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی, گفت: از سالها پیش ازدواج خویشاوندی در ممالک پیشرفته ممنوع بوده است و ممنوعیت آن در آمریکا به یک قرن پیش برمی گردد, اما هنوز این مسئله در کشورهای روبه رشد, چندان حاد و جدی تلقی نمی شود.
به گفته وی, در سنین بالا, محیط نقش مهمتری از عوامل ژنتیکی در ایجاد عارضه قلبی و بخصوص سکته قلبی دارد, ولی در سنین پائین نارسایی قلب سبب گرفتگی عروق کرونر قلب می شود.
در بررسی ها عامل خطرسازی در بین این افراد دیده نشده, بنابراین علت اصلی بیماری به علت وجود یک ژن ناشناخته است.

وی خاطرنشان کرد که این بیماران دارای مجموعه ای از عوارض هستند که مربوط به یک بیماری است. عواملی همچون فشارخون بالا, انسولین بالا, کلسترول مفید خون پایین, چاقی شکم, تری گلیسرید بالا و چربی خون بالا از دلایل وجود بیماری است. این عوارض به نوعی با هم در ارتباط هستند به این معنا که یک فرد ممکن است, تمام این عوارض را با هم و یا چند مورد از علایم را داشته باشد.
مانی اشاره کرد که در حدود 10 الی 20 سال پیش از اینکه افراد مبتلا به بیماری دیابت شوند, کلسترول مفید چ پ ث خون شان پایین می آید.
ابتدا در فرزندان خانواده هایی که مشکل داشتند دیده شد که انسولین خونشان بالاست و مشکل مربوط به گیرنده های انسولین یا سلولهایی است که نسبت به جذب انسولین چندان حساس نیستند. با گذشت زمان مقاومت گیرنده های انسولین بیشتر می شود و سبب افزایش میزان انسولین در خون می شود که در نهایت بیماری قند را بوجود می آورد. نکته دیگر اینکه اکثر این افراد میزان تری گلیسیرید خونشان بالا است. در واقع افزایش چربی ها اولین نشانه بیماری است که در پی آن بیماری دیابت ظاهر می شود.
این متخصص قلب در مورد بیماری دیابت که یکی از نشانه های بیماری زودرس عروق کرونر است, گفت: دیابت بیماری پنهانی است که به بافتهای قلب صدمه می زند و قبل از ایجاد بیماری قلب در بیمار ظاهر می شود.
متاسفانه اگر خون بیماران سالها پیش از بروز بیماری قند, آزمایش شود میزان طبیعی قند خون را نشان می دهد و در واقع این بیماری در مراحل ابتدایی عامل خطر (ریسک فاکتور) آشکاری ندارد و عامل اصلی بیماری پنهان است.
تنها عامل هشداردهنده این نکته است که بیشتر این افراد میزان تری گلیسیرید (چربی های) خونشان بالاست که به دنبال آن دیابت ظاهر می شود.
آریا مانی پزشک ایرانی مقیم آمریکا خاطرنشان کرد, تلاش ما بر این است که ژن های بیماریهای مادرزادی قلبی و عروقی را کشف کنیم. این همکاری را با دو بیمارستان امام خمینی و شهید رجایی شروع کرده ایم. معمولا تعداد افراد مبتلا بسیار کم است. هدف ما این است که خون بیماران را بگیریم و «دی, ان, ای» افراد را جدا کنیم تا مشخص شود چه قسمتی از مولکول دچار اختلال ژنتیکی است.
بررسی دیگر تیم پزشکی بیمارستان امام خمینی و شهید رجایی, مربوط به خانواده هایی است که سکته قلبی در آنها در سنین جوانی بوجود آمده است, تا مشخص شود, آیا در خانواده این بیماری دیده شده است یا خیر.
زمانیکه در خانواده ها موردی یافت شد خون افراد بیمار برای بررسی اح پ گرفته می شود تا نقص مشترک اختلالات ژنتیکی پیدا شود.
وی در مورد توصیه های پزشکی تاکید کرد که پیشگیری به مراتب بهتر از درمان است.
به طور مثال افراد به جای درمان بیماری قند بهتر است جلوی چاقی را بگیرند و لازم است با فعالیت های ورزشی جلوی افزایش چربی ها را بگیرند تا از وزن متعادل و سلامت جسمی برخوردار گردند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد