ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
تغذیه در دوران پس از از زایمان ۱ - مادران نوجوان شیرده ( زیر ۲۰ سال ) ۲ - مادرانیکه بیش از یک نوزاد را شیر می دهند . ۳ - مادرانی که لاغر هستند . ۴ - مادرانی که در زمان شیردهی دچار حاملگی ناخواسته شده اند . ۵ - مادرانی که در این دوره خونریزی زیاد دارند
زایمان و شیردهی موجب افزایش نیاز
مادران به مواد مغذی می گردد . لذا به منظور تأمین مواد مغذی از دست رفته
در این دوران و نیز تولید شیرکافی برای رشد و تکامل نوزاد ، ضروری است
زنان شیرده از مواد غذایی متنوع تر ( انواع مواد غذایی ) و به مقدار بیشتر
در مقایسه با زمان قبل از بارداری استفاده نمایند به ویژه مادرانی که در
زیر به آنها اشاره شده است .